Van der Valk Business Center Antwerpen

Onze kantoorruimten

Altijd een hartelijk ontvangst
Een van onze collega’s is steeds ter plaatse om u en uw collega’s, klanten of gasten te ontvangen aan de balie.

Huren van 15 m² tot 2000 m²
Afhankelijk van wat u nodig heeft kunnen we u een gepaste kantoorruimte voorstellen.

All-in prijs, geen verborgen kosten
De huurprijs van een kantoorruimte is een all-in prijs waaraan geen extra kosten verbonden zitten. Huren bij ons is eerlijk en transparant.

Gastronomie: Van der Valk Hotel Antwerpen beschikt over 2 bistro’s: Stiel en Joe’s. Geniet van een à la carte lunch of diner in Stiel of een broodjesbuffet bij Joe’s.

Vergaderzalen: Plant u een evenement of een korte meeting? Ons Business Center biedt 24 zalen aan met capaciteit van 2 tot 230 personen.

Catering

Aan de receptie van het gebouw kan u dagelijks een bestelling plaatsen vanop de menukaart of u kan iets meenemen uit de shop. Bezoekers die even moeten wachten worden hartelijk ontvangen en kunnen alvast een koffie of thee nemen. Ontvangt u klanten en wenst u hen graag een lunch aan te bieden? Schuif dan mee aan bij het lunch buffet.

  • Broodjesservice: Ontdek hier het huidige lunch aanbod. Dagelijks kan u broodjes, soepen, snacks bestellen bij Joe's. Bestellen voor 10 uur.
  • Onze shop is geopend van 8u tot 20u.
  • Geniet samen met klanten van een lunchformule bij Joe’s.
  • Betaal je broodje of aankopen in de shop met elektronische maaltijdcheques.

Parking

Vaste parkeerplaatsen: Als huurder van een van onze kantoren kan u ook vaste parkeerplaatsen huren. Zo zijn u en uw collega’s steeds zeker van een plaats op onze parking.