Kantoorruimte huren in Antwerpen

Op zoek naar een kleine kantoorruimte om te huren in de buurt van Antwerpen van nog geen tien m² of juist naar een groot kantoor met een oppervlakte om door te kunnen groeien? 

Van der Valk Business Center biedt de mogelijkheid een kantoor te huren op maat. U richt uw kantoorruimte precies in zoals u dat wilt. Zo kunt u uw cliënteel en zakenpartners steeds in een stijlvolle en zakelijke omgeving ontvangen en dit tegen een eerlijke en transparante prijs. We weten hoe snel een bedrijf kan veranderen. Daarom zijn onze contracten flexibel, passend bij uw situatie.

Neem gerust contact met ons op.

De voordelen op een rij:

Kantoorruimte te huur van 10 m² tot 2000 m²

Afhankelijk van wat u nodig heeft, kunnen we u een gepaste kantoorruimte voorstellen zodat uw bedrijf flexibel verder kan doorgroeien binnen ons bedrijvencentrum. Omdat we het gebouw nog niet lang geleden hebben overgenomen, liggen alle mogelijkheden nog open.

Inrichting van uw kantoor op maat en naar eigen smaak

Bij het huren van een kantoor begint u volledig van 0. Wij bieden de ruimte aan die u wenst te huren en u staat in voor de inrichting op maat van uw noden. Wenst u toch hulp? Dan kunt u een beroep doen op onze technische dienst.

The sky is the limit!

Alles is mogelijk, daar kunt u op vertrouwen! Het huren van een kantoor bij Van der Valk Antwerpen heeft als voordeel dat wij in verschillende nevenactiviteiten kunnen voorzien. Denk bijvoorbeeld aan hotelkamers, vergader- en evenementenruimtes, catering, enz..

Professioneel onthaal

Als u een kantoorruimte huurt bij ons, staat een van onze collega’s steeds paraat aan de balie om u en uw collega’s, klanten of gasten te ontvangen.

Catering op maat

Van der Valk Hotel Antwerpen beschikt over 2 bistro’s: Stiel en Joe’s Food & Drinks. U en uw huurders of gasten kunnen ofwel genieten van een uitgebreide à la carte lunch of diner in ons restaurant Stiel of van een broodje, snack of drankje bij Joe’s.

 

Onze medewerkers staan, tot slot, altijd garant voor een vlekkeloze bediening. Zo kan iedereen na een prettige, smaakvolle lunch- of koffiepauze weer vol energie aan het werk.

All-in prijs, geen verborgen kosten

U huurt een kantoorruimte voor een periode van minimum één jaar. De huurprijs van een kantoor is een all-in prijs per vierkante meter waaraan geen extra kosten verbonden zitten. U weet dus steeds op voorhand waar u aan toe bent! Heeft u nog extra wensen? Dan maken we een offerte op maat. Meer informatie? Neem dan contact met ons op via business@antwerpen.valk.com.

Vlotte bereikbaarheid

Ons hotel is gelegen in de buurt van Antwerpen vlak bij de ring aan de afrit waardoor wij goed bereikbaar zijn met de wagen. Daarnaast zijn we vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein spoort u naar Antwerpen Centraal en van daaruit neemt u tram 24 van Roosevelt naar de halte Joe English. Op een wandelafstand van 5 minuten kunt u de tram nemen naar het centrum van Antwerpen.

Parking

Bij Van der Valk Hotel Antwerpen is het parkeren gratis voor gasten. Als huurder van een van onze kantoren kunt u een vaste parkeerplaats huren. Zo zijn u en uw collega’s steeds verzekerd van een plaats op onze parking. U heeft zo alle vrijheid om van het openbaar vervoer of de auto gebruik te maken, precies zoals het u uitkomt. Of wie weet huurt u wel een keer een van onze fietsen!