Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Antwerpen

Geef je familie een onvergetelijk verblijf bij Hotel Antwerpen! Onze familiekamers zijn ontworpen met uw comfort in het achterhoofd. Of het nu gaat om een extra kamer voor de kleintjes of de handige 'tussendeur' waarmee je naadloos van de ene naar de andere kamer kunt, het welzijn van je gezin is onze topprioriteit. Wilt u een gezelligere kamer? Kies dan voor de ruime kamer met een knus kinderbedje. Laat de stress thuis en geniet van een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf!

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens uw verblijf in Van der Valk Hotel Antwerpen met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, gebaseerd op de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat uw kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens uw verblijf in ons hotel.

Rond Van der Valk Hotel Antwerpen zijn er veel leuke activiteiten voor kinderen. De beroemde Antwerpse Zoo ligt op slechts 20 minuten van het hotel. Daarnaast is het ook de moeite waard om het Chocolademuseum een bezoekje te brengen, om meer te leren over de geschiedenis van chocolade en heerlijke chocolade te proeven. Buitenplezier vindt u in het prachtige Rivierenhof park met een leuke kinderboerderij. Maak van uw verblijf in Hotel Antwerpen een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.