Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Eet bij Bistro Stiel voor een heerlijke ervaring! In deze bistro draait alles om ambachten.

Op de kaart staan klassiekers van van der Valk, Belgische gerechten en seizoensgebonden suggesties. Heb je zin in een snelle hap? Ga dan naar de bar voor een burger of fingerfood. 

Bistro Stiel is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Zin in een luxe zondagsbrunch?

Kom met je familie, vrienden of gezellig met je partner proeven van ons luxe buffet tussen 13 en 15:30 uur. Reserveer op voorhand om zeker te zijn van een plekje!

De dranken zijn inbegrepen gedurende 2 uur: huiswijn, Jupiler, koffie, thee, water en frisdrank.

Op speciale gelegenheden pakken we extra uit, let op: dan kan de prijs verschillen.

Vanaf
€ 47,50
per persoon

Ontdek onze spectaculaire Live Cooking avonden op vrijdag en zaterdag en geniet van de heerlijke gerechten die onze chef à la minute bereidt! Verwen jezelf met warme en koude voor- en hoofdgerechten en laat je verrassen door onze chef aan de grill. Eindig de avond met ons uitgebreide dessertenbuffet. Onze drankenformule (2 uur) omvat huiswijn, Jupiler, koffie, thee, waters en frisdranken. Tijdens speciale gelegenheden ontvang je extra verwennerijen tegen een aangepaste prijs. Reserveer een tafeltje om je plaats te verzekeren.
 
 

Vanaf
€ 47,50
per persoon

Een hotel zou niet compleet zijn zonder een bar waar je even al je zorgen kan vergeten. Bij Bar Stiel kan je zowel gezellig borrelen bij de haard als genieten van het mooie weer op het ruime terras. Op de kaart vind je niet enkel een ruime selectie van uw favoriete dranken maar ook typische barfood zoals burgers en andere kleine snacks. Laat het onthaasten beginnen.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten