Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

De bistro van Van der Valk Hotel Antwerpen heet Stiel en dit is dan ook de rode draad in heel het restaurant, ambachten staan er centraal en dat proef je.

Op de menukaart vind je een mix van Valk klassiekers, typisch Belgische gerechten en seizoensuggesties. Wie zin heeft in een snelle en lekkere snack kan terecht in onze gezellige bar voor een burger of fingerfood.

Bistro Stiel is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Elke zondag staat ons brunchbuffet voor u klaar. Schuif samen met de familie, het gezin, met vrienden of gezellig met z’n twee aan aan ons luxe buffet. De brunch wordt wekelijks gereserveerd van 13 tot 15:30 uur.

Reserveer alvast uw tafel zodat u zeker bent van een plaatsje!

Drankenformule gedurende 2 uur inclusief huiswijn, Jupiler, koffie en thee, waters en frisdrank

Vanaf
€ 47,50
per persoon

LET OP: TIJDENS DE FEESTDAGEN ZAL HET AANBOD VERSCHILLEN

Op vrijdag en zaterdagavond kunt u aanschuiven voor onze live cooking avonden. Zowel voor groepen als voor een tafeltje voor twee is dit de ideale locatie. 

Geniet van een uitgebreid buffet met warme en koude voor- en hoofdgerechten. Laat vlees of vis à la minute bakken door onze chef er is ook een heerlijk dessertenbuffet.

Drankenformule gedurende 2 uur inclusief huiswijn, Jupiler, koffie en thee, waters en frisdrank.

Vanaf
€ 47,50
per persoon

Wat is er heerlijker dan bij zomers weer een terrasje te pikken in de stad? Zonnetje erbij, glaasje binnen handbereik en de wereld trekt aan je voorbij. Lekker bijpraten bij Van der Valk Hotel Antwerpen kan ook in de winter, gezellig aan de haard of tijdens een mooie dag op ons terras.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten