Faciliteiten bij Hotel Antwerpen

Van der Valk Hotel Antwerpen heeft verschillende faciliteiten die het verblijf in het hotel nog aangenamer maken. We hebben een verwarmd zwembad, een sauna, een fitness ruimte en het parkeren van uw auto bij het hotel is gratis.

FACILITEITEN

Zwembad

Ben je toe aan een verkwikkende zwemsessie na een uitputtende dag vol vergaderingen of na een hele dag rondstruinen in Antwerpen?

Bij Van der Valk Hotel Antwerpen bieden wij jou de perfecte gelegenheid om even helemaal tot rust te komen in ons zalige, verwarmde zwembad. Het zwembad is toegankelijk tussen 7 en 23 uur en zwemkledij is uiteraard verplicht.

FACILITEITEN

Sauna

Onze sauna is dagelijks geopend zodat u op elk gewenst moment kunt genieten van deze ontspannende ervaring. Mocht de sauna nog niet aan staan, kunt u dit eenvoudig aanvragen bij onze receptie. Hierbij houden wij rekening met het milieu. Indien de sauna bezet is, vragen wij u vriendelijk om geduldig te wachten totdat deze weer beschikbaar is. 

open van 7u - 23u
maximaal 2 personen

FACILITEITEN

Fitness

Onze fitnessruimte is uitgerust met alle benodigdheden en is elke dag (gratis) beschikbaar voor onze hotelgasten. Bij ons vindt u de meest geavanceerde cross trainers, loopbanden, krachttrainingstoestellen, fietsen en dumbbells/halters.

open van 7:00 tot 23:00 uur.

FACILITEITEN

Parkeren

Bij Van der Valk Hotel Antwerpen geniet u altijd van gratis parkeergelegenheid.

Met maar liefst 315 parkeerplaatsen bieden wij u optimale flexibiliteit om zowel met het openbaar vervoer als met de auto naar ons hotel te reizen.

Onze parkeervoorzieningen, zijn gevestigd in Joe Englishstraat 52,2140 Antwerpen.

Houd er rekening mee dat de binnenstad van Antwerpen sinds 1/02/2017 een lage-emissiezone is. Gelukkig ligt het hotel net buiten de LEZ, dus er is geen enkele belemmering om ons te bereiken.

FACILITEITEN

Shop

Onze shop heeft voor elk wat wils.

We bieden een scala aan zoete, zoute en warme snacks aan in handig meeneemformaat en je kunt er een gekoeld drankje kopen voor onderweg of om op je kamer van te genieten.

De shop bevindt zich bij de receptie van het hotel en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Bij Van der Valk Hotel Antwerpen kan je gebruik maken van gratis wifi doorheen het hele hotel.

Het instellen van ons draadloos internet is zeer eenvoudig.

Kies gewoon 'Van der Valk Free' uit de lijst van wifi-netwerken en je bent meteen online. Geen nood voor een wachtwoord!

Heb je hulp nodig? Onze receptionisten staan voor je klaar.