Vergaderen en evenementen

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie met internationale allure, een inspirerende vergaderruimte of een bruisende feestzaal in de buurt van Antwerpen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Alle faciliteiten om te vergaderen

Het Business Center van Van der Valk Hotel Antwerpen beschikt over maar liefst 28 zalen, goed voor een totale oppervlakte van 6000 m². De vergaderzalen zijn verdeeld over 2 verdiepingen en allemaal uitgerust met professionele hightech apparatuur, wifi en klimaatbeheersing. Alle vergaderzalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bovendien staat er steeds een team van professionals voor u klaar: zij helpen u graag bij het organiseren van uw evenement, meeting, teambuilding, walking dinner, feest of workshop. U kunt dus in alle rust genieten en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Neem gerust contact met ons op.

Wat zijn onze belangrijkste troeven?

Zaalverhuur voor groepen van 2 tot 250 personen

Of u nu een meeting room, een evenementenlocatie of een feestzaal nodig heeft in de buurt van Antwerpen, Van der Valk Antwerpen biedt diverse oplossingen op maat. Een ruimte huren is mogelijk voor groepen van 2 tot 250 personen. Naast vergaderingen kunt u ook workshops, teambuildings met eten of overnachting, walking dinners, feesten, recepties en borrels bij ons (laten) organiseren. Daarvoor beschikken wij over 28 zalen die multifunctioneel te gebruiken zijn. Onze grootste zaal heeft een capaciteit van 250 personen in een theateropstelling. In onze meeting rooms kunt u al met 2 personen vergaderen.

Technische faciliteiten

Al onze vergaderzalen en evenementenruimtes zijn uitgerust met professionele high-tech apparatuur en andere innovatieve technologische hulpmiddelen om top level events en meetings te garanderen. Bovendien kunnen uw gasten in het hele Business Center gebruik maken van gratis wifi: in de kamers, zalen en publieke ruimtes. Extra audiovisueel materiaal kunt u steeds aanvragen.

Service centraal

Voor ons is ‘goed’ niet goed genoeg. Bij Van der Valk Antwerpen staan maatwerk, flexibiliteit en service centraal. In het Business Center is altijd een meeting host aanwezig. U kunt hem altijd aanspreken voor hulp bij het opstarten van de presentatie, extra's die ter plaatse in orde gebracht moeten worden, het begeleiden van de gasten naar de zaal of het restaurant enzovoort. Deze persoon is als het ware de ambassadeur van uw evenement en staat altijd voor u klaar met een eersteklas service. Een service die verder gaat dan alleen het afsluiten van contracten, de uitvoering en de facturering voor uw evenement.

Catering op maat

Wilt u uw publiek trakteren op een ontspannende culinaire break? Voor een grote break kunt u terecht in Joe’s Food & Drinks, één van de twee bistro’s van het hotel. Dagelijks kunnen u en uw gasten hier genieten van een uitgebreide broodjeslunch of van een selectie van gezonde, zoute en zoete versnaperingen.

Bevindt u zich op de eerste verdieping en heeft u nood aan een korte pauze met koffie? Dan kunt u terecht in onze kleine coffee break.

Als u uw gasten wilt trakteren op een à la carte lunch of diner, dan vindt u vast uw gading in ons restaurant Stiel. Afhankelijk van het aantal gasten kunnen wij een warm en koud buffet serveren of een 2- of 3-gangen menu. Onze medewerkers staan, tot slot, altijd garant voor een vlekkeloze bediening.  Zo kan iedereen na een prettige, smaakvolle lunch- of koffiepauze weer vol energie aan het werk.

Formules op maat 

Wij bieden drie formules aan voor zaalverhuur. Onze populairste formule is inclusief broodjeslunch in onze bistro Joe's Food & Drinks. Een tweede formule is inclusief een warm buffet of een 2- of 3-gangen lunch in Bistro Stiel, ons restaurant. Tot slot, bieden we een derde formule aan inclusief ontbijtbuffet. Heeft u specifieke wensen, dan werken wij graag een aanbod op maat voor u uit.

Vlotte bereikbaarheid

Ons hotel is gelegen in de omgeving van Antwerpen vlak bij de ring aan de afrit, waardoor wij goed bereikbaar zijn met de wagen. Daarnaast zijn we vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein spoort u naar Antwerpen Centraal en van daaruit neemt u tram 24 van Roosevelt naar de halte Joe English. Op een wandelafstand van 5 minuten kunt u de tram nemen naar het centrum van Antwerpen.

Gratis parking

Bij Van der Valk Hotel Antwerpen is het parkeren voor gasten helemaal gratis. De parking biedt plaats aan 315 voertuigen. U heeft zo alle vrijheid om van het openbaar vervoer of de auto gebruik te maken, precies zoals het u uitkomt. Of wie weet huurt u wel een keer een van onze fietsen!

Contacteer het Business Center

Vragen of extra informatie? Wij helpen u graag verder met het plannen van uw meeting of evenement.
Contacteer ons via mail: business@antwerpen.valk.com of bel ons op +32 (0)3 295 16 00.