ZALEN

Meeting & Events

ONZE MULTIFUNCTIONELE ZALEN

Zalenoverzicht

Vind bij Van der Valk Business Center de perfecte kantoorruimte op maat, of je nu een kleine ruimte van 10 m² in de buurt van Antwerpen zoekt of een grotere ruimte voor je groeiende bedrijf.

Onze flexibele contracten passen zich aan jouw behoeften aan. Richt je kantoorruimte in naar eigen wens, ontvang cliënten en zakenpartners in een stijlvolle omgeving tegen een eerlijke prijs. Geniet van professioneel onthaal, catering, gratis parkeergelegenheid, en toegang tot vergader- en evenementenruimtes.

Onze vergaderzalen bieden professionele faciliteiten, inclusief hightech apparatuur, wifi en klimaatbeheersing voor een vlekkeloze vergaderervaring. Alle voorzieningen zijn rolstoeltoegankelijk.

Ons team van professionals staat klaar voor het organiseren van evenementen, meetings, teambuilding, diners, feesten en workshops. We waarborgen een zorgeloze en onvergetelijke ervaring, met persoonlijke meeting hosts om te assisteren. Service en klanttevredenheid zijn onze prioriteit, en we streven naar het overtreffen van uw verwachtingen.

Bekijk onze 360 graden hotelweergave van het Business Center, met 28 zalen verdeeld over 2 verdiepingen en in totaal 6000 m² aan ruimte. Of u nu een kleine ruimte voor 2 personen nodig heeft of een grote voor 250, ontdek onze op maat gemaakte oplossingen.

Ervaar onze ruimtes vanuit alle hoeken en kies de perfecte setting voor uw zakelijke behoeften.

Joe's Bistro

CATERINGDIENSTEN

Joe's Bistro

Joe's Bistro is de perfecte plek voor zakelijke bijeenkomsten in een ontspannen sfeer. Onze bistro staat bekend om uitstekende coffeebreaks en een fantastisch lunchbuffet met een gevarieerd menu, inclusief hartige broodjes en warme gerechten.

Wij bieden op maat gemaakte catering en à la carte lunch- en dinermogelijkheden in ons restaurant Stiel. Onze toegewijde medewerkers zorgen voor vlekkeloze bediening, waardoor u ongestoord van uw maaltijd kunt genieten. Kies Joe's Bistro voor zakelijke vergaderingen, smakelijk eten en professionele service.