Het Van der Valk Hotel Antwerpen Business Center

Zoekt u een evenementenlocatie met internationale allure, een inspirerende vergaderruimte of een bruisende feestzaal in de buurt van Antwerpen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Ons Business Center beschikt over maar liefst 28 zalen, verdeeld over 2 verdiepingen en goed voor een oppervlakte van 6000 m². Of u nu een ruimte nodig heeft voor 2 of 250 personen, we bieden diverse oplossingen op maat.

Alle faciliteiten om te vergaderen en een topservice

Onze vergaderzalen bieden niet alleen alle faciliteiten die u nodig heeft, maar ook een hoog serviceniveau. Met professionele hightech apparatuur, wifi en klimaatbeheersing bent u verzekerd van een vlekkeloze vergaderervaring. Bovendien zijn al onze faciliteiten toegankelijk voor rolstoelgebruikers, zodat iedereen zich welkom voelt.


Bij het organiseren van uw evenement, meeting, teambuilding, walking dinner, feest of workshop kunt u rekenen op ons team van professionals. Zij staan altijd klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo kunt u in alle rust genieten en een onvergetelijke ervaring beleven.


Service staat bij ons centraal. Een persoonlijke meeting host is altijd aanwezig om u te assisteren waar nodig. Wij streven ernaar om aan al uw wensen tegemoet te komen en uw verwachtingen te overtreffen. Bij ons bent u verzekerd van een foutloze en plezierige ervaring

Catering op maat

Joe's Bistro is dé ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, waarbij een ontspannen en gezellige sfeer centraal staat. Onze bistro staat bekend om zijn uitstekende coffeebreaks en een fantastisch lunchbuffet. Ons menu biedt een breed scala aan gerechten, variërend van hartige broodjes tot warme gerechten en een uitgebreide saladebar.


Naast onze zaalverhuurformules bieden wij ook op maat gemaakte cateringdiensten aan. U kunt genieten van heerlijke à la carte lunch- of dinermogelijkheden in ons restaurant Stiel. Onze toegewijde medewerkers zorgen altijd voor een vlekkeloze bediening, zodat u ongestoord kunt genieten van uw maaltijd.


Kies voor Joe's Bistro als de perfecte plek om te vergaderen, te genieten van smakelijke gerechten en te profiteren van onze professionele service. Wij streven ernaar om al uw verwachtingen te overtreffen en maken van uw bezoek aan Joe's Bistro een onvergetelijke ervaring.

Kantoorrruimte huren?

Vind de perfecte kantoorruimte op maat bij Van der Valk Business Center! Of je nu op zoek bent naar een kleine kantoorruimte van 10 m² in de buurt van Antwerpen, of juist naar een groot kantoor waarin je bedrijf kan groeien, onze flexibele contracten passen zich aan jouw behoeften aan.

Richt je kantoorruimte in zoals je zelf wilt en ontvang je cliënteel en zakenpartners in een stijlvolle omgeving tegen een eerlijke prijs. Als je bij ons huurt, geniet je van een professioneel onthaal, catering op maat en gratis parkeerplaatsen. Wij bieden ook vergader- en evenementenruimtes en hotelkamers aan voor jou of je gasten.

Bereikbaarheid en gratis parking

Ons hotel is gelegen in de omgeving van Antwerpen vlak bij de ring en goed bereikbaar met de wagen en via het openbaar vervoer. Bij ons parkeren is helemaal gratis. Tevens is onze parking voorzien van laadpunten voor elektrische auto’s en fietsen. Onze routemap vind je hier.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u extra informatie? Neem dan gerust contact op met ons Business Center via mail: business@antwerpen.valk.com of bel +32 (0)3 295 16 00.