Milieu

Ontdek hoe Van der Valk Antwerpen zich inzet voor het milieu met onze duurzame initiatieven.

De Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. Met als doelstelling het behalen van een greenkeycertificaat wil ook Van der Valk Hotel Antwerpen actief meewerken aan een betere milieuzorg.

Daarom engageren we ons om meer te doen aan het milieu dan hetgeen de wet en regelgeving van ons verlangt. 

Hier kan u lezen hoe wij ons steentje bijdragen voor een groenere wereld.

Kies voor een milieubewust verblijf met Green Stays!

Verblijf je voor een langere periode in ons hotel? Dan kan je ervoor kiezen om bij te dragen aan een groenere hotelwereld door het schoonmaken van je kamer over te slaan.Voor elke dag dat je de schoonmaak overslaat, wordt er een boom geplant door Stichting Pure Benefit, gesponsord door Van der Valk.

Bij Green Stays worden uw koffie/thee faciliteiten niet standaard aangevuld,indien u graag dit extra wenst, gelieve de receptie te contacteren!

Bij Van der Valk Hotel Antwerpen beseffen we het belang van milieubescherming als geen ander. Daarom bieden we maar liefst 12 Allego laadpalen aan. Met deze laadstations kun je jouw auto in slechts 3u opladen.

Alles wat je nodig hebt, is een laadpas die je simpelweg voor het oplaadpunt houdt terwijl je de instructies volgt. Geen laadpas bij de hand? Je kunt gewoon gebruik maken van de Smoov-applicatie om toegang te krijgen tot onze laadservice.