Ontdek onze beste deals

Deals bij Van der Valk Hotel Antwerpen

Voordelig eropuit

Superdeal

Voor wie definitief besloten heeft een verblijf te boeken bij Van der Valk Hotel Antwerpen en er extra voordelig op uit wil, is de Superdeal ideaal! Hierbij geniet u van een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, tegen extra scherp tarief. De Superdeal kan, in tegenstelling tot de bestseller, niet kosteloos geannuleerd worden.

Ga eropuit samen

Bestseller

Geniet extra voordelig van een nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Antwerpen met de bestseller! Combineer uw verblijf met een bezoek aan het gezellige Antwerpen en ontdek de bruisende stad. 

Mini vakantie

3=2 Arrangement

Boek nu uw mini-vakantie naar Antwerpen. Een paar dagen weg wordt nóg leuker met de 3=2 aanbieding! U verblijft namelijk 3 nachten en betaalt er maar 2! U profiteert dus van scherpe kortingen waardoor u extra veel leuke dingen kunt doen in en rondom het hotel.

Beste prijsgarantie

Vroege Toekan Weken

Verblijf voordelig bij Hotel Antwerpen! Ontdek de leukste plekjes van Antwerpen of duik in het verwarmde zwembad en profiteer van minimaal 35% korting. Geniet samen of met het gezin van de Vroege Toekan weken!