CityTrip Antwerpen

Arrangement

CityTrip Antwerpen

Antwerpen is de ideale stad voor een citytrip. Het wordt gegarandeerd een fantastische ervaring vol cultuur, architectuur, gastronomie, mode en shopplezier. En het wordt alleen maar beter als u deze uitstap combineert met een overnachting in Van der Valk Hotel Antwerpen!

Het grootste deel van de bezienswaardigheden en de activiteiten in Antwerpen zijn geconcentreerd in de Antwerpse binnenstad. Een ontspannend uitstapje naar de Stadsbrouwerij De Koninck, de Zoo, of de Vogeltjesmarkt? Of liever een dagje shoppen op de Meir, de Nationalestraat, Quartier Latin of Het Zuid?

Als cultuurliefhebber bent u ook aan het juiste adres. De Grote Markt, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en tal van musea zijn zeker een bezoekje waard.

’s Avonds kunt u genieten van het bruisende stadsleven in een van de vele bars of cafés. Filmliefhebbers kunnen de nieuwste films bekijken in een van de Antwerpse cinema’s. U kunt ook een concert of optreden bijwonen in het Antwerps Sportpaleis of in de Lottoarena.

Vraag gerust meer informatie ter plaatse aan een van de receptionisten, zij vertellen u met veel plezier nog meer over alle ins & outs van Antwerpen.

Boekingsgegevens

Persoonlijke gegevens