Wegenwerken

Wegenwerken Luitenant Lippenslaan

Wegenwerken

  • Inrit Joe Englishstraat tijdelijk onderbroken
  • Rij via Dr. van de Perrelei of Stenenbrug
  • Van der Valk Hotel Antwerpen is bereikbaar
  • Gratis parking aan het hotel

Veilige oversteek voor fietsers en voetgangers
Om de veiligheid van overstekende fietsers en voetgangers aan het kruispunt van de Luitenant Lippenslaan met de Joe Englishstraat te verhogen, wordt de bestaande oversteek verplaatst naar de andere kant van het kruispunt. Door de oversteek aan de andere zijde te leggen, kan de oversteeklengte ingekort worden. Aan de nieuwe oversteekplaats komt ook een aparte fietsoversteek. Bovendien wordt de oversteekplaats uitgerust met verkeerslichten. Deze aanpassingen zullen de veiligheid van overstekende fietsers en voetgangers sterk verbeteren.

Naast de aanleg van een nieuwe oversteekplaats wordt ook de aansluiting van de Joe Englishstraat op de Luitenant Lippenslaan heringericht. De aansluiting wordt haakser en compacter aangelegd. Dat maakt het kruispunt overzichtelijker en veiliger voor alle weggebruikers.

Omleiding naar Van der Valk Hotel Antwerpen
Van 2 september 2018 kan niet ingereden worden naar de straat van het hotel via de Luitenant Lippenslaan. Neem de Stenenbrug of Dr. van de Perrelei en sla de Joe Englishstraat in aan de rotonde.

In de Joe Englishstraat geldt tijdens de werken een parkeerverbod aan beide kanten van de straat. Parkeren kan gratis op de parking van het hotel.

Meer informatie
De meest actuele informatie over de werken is steeds beschikbaar via: www.wegenenverkeer.be/antwerpen