Voor al uw zakelijke evenementen

Van der Valk Hotel Antwerpen specialiseert zich in zakelijke ontmoetingen. Een ruime gratis parking en een zeer centrale ligging staan garant voor een uitstekende bereikbaarheid.

Onze 13 multifunctionele vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 120 personen. De meetingruimtes variëren in oppervlakte van 25m² tot 120m². Een ideale vergaderlocatie in Antwerpen dus!

De zalen zijn voorzien van technische faciliteiten zoals een ingebouwde beamer, projectiescherm, flipover, airconditioning, geluidsinstallatie, flat screen, minibar en gratis Wi-Fi.

Alle zalen hebben daglicht en de zalen op de achtste verdieping kijken uit op de prachtige Antwerpse skyline. Ook tijdens de koffiepauzes in de lobby geniet u van dit adembenemende uitzicht over het centrum van Antwerpen.

Op de achtste verdieping is een meeting host aanwezig, zodat u een aanspreekpunt hebt waar u terecht kunt voor eventuele vragen. Onze medewerkers zorgen er voor dat uw event volledig naar wens verloopt. Van vergadering of opleiding tot seminarie of congres: efficiëntie en gastvrijheid staan bij ons in de vergaderruimtes voorop.

U kunt hier meteen een offerte aanvragen. Als u meer informatie wil of de zalen eerst eens wil bekijken voordat u er een boekt, neemt u natuurlijk even contact met ons op. Associate partner of ACB: www.antwerpconventionbureau.be