Van der Valk Business Center Antwerpen

Van der Valk Business Center Antwerpen is een totaalbeleving voor onze zakelijke gast. Het Business Center is gelegen naast het hotel en beschikt over 26 meeting rooms

De capaciteit van de vergaderzalen varieert van 2 tot 220 personen. Voor een kleine groep is een van onze boardrooms perfect, grotere groepen kunnen gebruik maken van onze multifunctionele zaal de Herbergier die voorzien is van alle technologische snufjes.

Verder beschikt het Business Center over een info desk waar alle gasten terecht kunnen voor vragen, onze collega's helpen graag de trainer of spreker bij de opstart van de sessie.

Tijdens de koffie break of lunchpauze kan genoten worden van een buffet bij Joe's. Deze bistro biedt plaats voor 220 personen en is exclusief voor gasten van het Business Center. Joe's is een gezellige ruimte die voor meerdere formules geschikt is, zo staat er in het midden van de bistro een prachtige bar waar ook een after meeting drink georganiseerd kan worden.

Naast bovenstaande biedt het Business Center ook mogelijkheid voor kantoorruimte aan. Huren kan vanaf 10 vierkante meter en er is mogelijkheid tot 2000 m². Als huurder van een kantoor geniet u mee van de service die we aan onze gasten bieden.